Søg
Filters

Motorcykel batteri

Batterier til motorcyklen

Motorcyklen bruger batteriet til alle de elektriske funktioner, såsom start og drift af alle de elektriske komponenter under kørsel.

Det er vigtigt at dit batteri altid er i topform, og specielt i den kolde tid, da et batteriets effekt vil dale proportionelt med den tempetaturen.

Batteriet skal derfor afmonteres og tilsluttes en motorcykelbatterilader i den kolde tid, hvis motorcyklen ikke bliver brugt. På denne måde kan motorcykel batteriet holde i flere sæsonner.

Hvis batteriet er monteret på motorcyklen vinteren over uden opladning, er der riciko for at batteriet er defekt ved sæsonstart. Sørg derfor altid for at afmontere batteriet, og tilslutte det en god motorcykellader.

Hvad er et godt MC batteri?

Det rette batteri til din MC skal naturligvis passe i dimensionerne, brug derfor altid vores søgefunktion når du skal finde et batteri som passer til din motorcykel model.

Da der findes både findes blybatterier, lithium ion og gel batterier, de har hver deres egenskaber. Det er derfor vigtigt at have den korrekte batterierlader.

De fleste moderne motorcykel batteriladere kan oplade alle typer motorcykelbatterier, men hvis man bruger en ældre lader til eksempelvis gel og litiumbatterier, kan det resultere i at batterierne bliver defekte, så brug der for altid en korrekt lader. 

Loading...