Søg
Filters

Brændstof filter

Et brændstof filter filtrerer benzin eller diesel, således der ikke kommer skidt og snavs med ind i motoren, for at undgå unødig slitage og endda at motoren vil kunne blive ødelagt, hvis større partikler kommer med ind i selve motoren på motorcyklen.

 

Hvor ofte skal man skifte brændstoffilter?

Normal kotume er at man skifter sit brændstoffilter efter 50.000 til 60.000 kilometer. Dette er dog afhængigt af brændstoffilterets kvallitet, model og fabrikat. Man kan med fordel tjekke sit brændstoffilter når man laver normal service på sin motorcykel, og vurdere om det fortsat er i fin stand, om det skal renses, eller om det bør skiftes helt.

Kan man selv skifte brændstoffilter?

Det er ikke en stor opgave at skifte brændstoffilter, så det kan man med fordel gøre selv. Før man går igang, er det en god ide at tjekke hvordan det er monteret på motorcyklen, er brændstofslangen mørnet, er klemmerne rustne osv, så kan man med fordel skifte disse samtidigt.


Passer brændstoffilteret på min motorcykel?

For at finde et brændstoffilter som passer på netop din motorcykel, kan du med fordel bruge vores søgefelt og filtrere på model, mærke og årgang. Du kan også på hovedparten af vores produkter se hvilke modeller produktet passer på, ved at scrolle ned på siden og se tabellen med motorcykel modeller som passer.

Loading...