Søg
Filters

Bremseklodser Banana kaliber

Bremseklodser til Banana kaliber er et vigtigt element i vedligeholdelsen af en motorcykel. Banana kaliberen er en type bremsekaliber, der er kendetegnet ved dens karakteristiske form, der ligner en banan. Denne type kaliber er typisk brugt på en række forskellige motorcykelmodeller og er særligt udbredt på japanske cykler fra 1980'erne og 1990'erne.

Banana kaliberen er en type skydekaliber, der er konstrueret til at bevæge sig sidelæns langs to stænger på bremseskiven. Dette giver en mere jævn og stabil bremseeffekt, hvilket er en fordel i forhold til mere traditionelle bremsekalibere. Banana kaliberen er også kendt for at være mere letvægtig og mindre kompliceret end andre typer kalibere, hvilket gør den nemmere at vedligeholde og reparere.

Bremseklodser til Banana kaliber er specielt designet til at passe til denne type bremsekaliber og er lavet af materialer af høj kvalitet, der er resistente over for slid og varme. Disse klodser kan være af organisk eller sinteret type og tilbyder en høj grad af bremseeffekt og holdbarhed.

Når du skal købe bremseklodser til din motorcykel med Banana kaliber, er det vigtigt at vælge de rigtige klodser til din model. Der findes mange forskellige mærker og typer af bremseklodser på markedet, så det er vigtigt at undersøge, hvilken type klodser der passer til din motorcykel. Det er også vigtigt at overveje dine kørselsbehov og vælge bremseklodser, der passer til dit kørestil og terræn.

Ved at klikke dig ind på hvert produkt kan du se hvilke motorcykelmodeller bremseklodserne passer på. Du kan også bruge vores søge felt til at søge på din MC model og derved nemt finde bremseklodser til banana caliper.

Bremseklods Semi-Sinter V EBC Alternativ: 7872138/7870296

732.00.71
274,00 kr.

Bremsklotz Standard TRW Alternativ: 7370547

787.21.38
303,00 kr.

EBC-alternativ: 7872138

737.05.47
256,00 kr.

Loading...
Produkt Menu