Søg
Filters
Close

Hiflofiltro

Luftfilter

OE udskiftningsluftfiltre
Hiflofiltro luftfiltre er fremstillet til at passe til fabrikkens luftboks og er en direkte erstatning for originale udstyrsfiltre. Topkvalitets powerflow-filtreringsmedier, udviklet til moderne højtydende motorer.

Dual-Stage Racing Foam luftfiltre
Konkurrence terrængående luftfiltre fremstillet i Holland ved hjælp af et særligt dobbeltlagsskum, formuleret til maksimal filtrering og optimal luftstrøm for forbedret kraft. Topkvalitetsmaterialer og overlegen konstruktion gør, at filteret kan bruges igen og igen uden tab af ydeevne. Fås til de fleste motocross- og enduromodeller.

"DS" Dual-Stage Foam Scooter luftfiltre
Med identisk konstruktion som vores vindende motocross-racerluftfiltre har vores "DS" Dual Stage-filtre to lag specielt Hiflo-skum, der giver dobbelte fordele med høj luftstrøm for topmotorydelse og maksimal filtrering.

Oliefilter

Premium oliefiltre
Hiflofiltro er verdens første og eneste TÜV-godkendte motorcykeloliefilter. Alle Hiflofiltro-oliefiltre, der er konstrueret med de bedste tilgængelige materialer, opfylder eller overgår det originale udstyrs ydeevne. Fås til gade-, scooter-, motocross-, enduro-, ATV-, UTV-, marine-påhængsmotor- og snescootermodeller.

"RC" højtydende oliefiltre
Udviklet og fremstillet til meget høje specifikationer for at overgå kravene fra moderne racermotorer og ekstreme racerforhold, giver Hiflofiltro RC-serien adskillige fordele for både trafikant og baneracer.

17 mm krydsboret møtrik, der gør det nemt at fjerne og låse ledninger til racerbrug
Avanceret højtydende tri-fiber filtreringsmedie til optimal filtrering, høj kapacitet og forbedret olieflow. I stand til at fange partikler helt ned til 5 mikron.
Robust kraftig stålbeholder, der kan modstå ekstremt tryk
Speciel fiber- eller gummibelagt aflastningsventil til perfekt tætning
Kompatibel med alle olietyper, mineralske og syntetiske