Søg
Filters

Holder

Pro Bolt bremseslangeholder er en højkvalitets løsning til din motorcykels bremsesystem. De er specielt designet til at passe til bremseslanger fra JMP Bolt og er lavet af en stærk aluminiumslegering, der er anodiseret for at give en flot og holdbar overflade.

En af de største fordele ved Pro Bolt bremseslangeholderne er, at de er 60% lettere end tilsvarende løsninger i rustfrit stål. Dette betyder, at de ikke vil tilføje unødig vægt til din motorcykel, hvilket kan påvirke dens ydeevne og manøvredygtighed.

Disse bremseslangeholdere er yderst robuste og holdbare, og de er designet til at modstå hårde forhold, såsom vibrationer og ekstrem temperaturændringer. De er også nemme at installere, så du kan opgradere din motorcykels bremsesystem hurtigt og effektivt.

Hvis du ønsker at opgradere eller erstatte din motorcykels bremseslangeholder, er Pro Bolt bremseslangeholder en fremragende løsning. De kombinerer styrke, holdbarhed og enkelhed i en løsning, og så har du tilmed en række farver at vælge imellem, blandt andet gul, blå, rød orange og mange flere farver.

Loading...