Søg
Filters

Japan rep. kit

Reparationskit til motorcykelhovedcylinder fra Tourmax indeholder alle de dele, der er nødvendige for at udføre en fuldstændig reparation. Sættet kan eksempelvis inkluderer manchetter, tætningsringe, bælge, fjedre, snapringe og O-ringe, samt smørrefedt for at sikre, at alle dele fungerer optimalt og holdbart.

Manchetterne i sættet er designet til at beskytte hovedcylinderens indre dele mod snavs og korrosion, mens tætningsringene sikrer, at der ikke er nogen lækager af bremsevæsken. Bælgene er ansvarlige for at justere trykket i hovedcylinderen, mens fjedrene hjælper med at kontrollere bremsevæskens flow. Snapringene holder alle dele sammen og sikrer, at de ikke glider fra hinanden, mens O-ringe forhindrer lækager og holder alle dele tæt sammen.

For at gøre reparationen så let og effektiv som muligt, er der også inkluderet smørrefedt, som hjælper med at reducere friktion mellem dele og forlænger deres levetid.

For at få et præcist indtryk af, hvad der følger med i reparationssættet, kan man klikke sig ind på billederne af produktet på Tourmax's hjemmeside. Her kan man se en detaljeret liste over de medfølgende dele og også se billeder af hver enkelt del, så man kan være sikker på, at man får præcis det, man har brug for til at udføre en komplet reparation af sin motorcykelhovedcylinder.

 

Tourmax er kendt for deres ekspertise inden for fremstilling af hovedcylinder reparationssæt, og deres produkter er anerkendt for at have en høj grad af præcision og holdbarhed. Deres reparationssæt er designet til at sikre, at hovedcylinderen fungerer optimalt og er lavet af materialer af høj kvalitet, der er resistente over for slid og korrosion. Tourmax's hovedcylinder reparationssæt er også lette at installere og kræver ikke særlige færdigheder eller værktøjer.

Tourmax producerer hovedcylinder reparationssæt til en række forskellige motorcykelmærker, herunder Honda, Kawasaki, Suzuki og Yamaha, BMW og amnge andre mærker. Disse reparationssæt er specielt designet til at passe til hver enkelt motorcykelmodel, og de indeholder alle de nødvendige dele og pakninger til at udføre en fuldstændig reparation af hovedcylinderen. Tourmax's hovedcylinder reparationssæt tilbyder derfor en ideel løsning for motorcykelentusiaster, der ønsker at vedligeholde og reparere deres motorcykel.

Loading...
Produkt Menu
Producenter