Søg
Filters
Close

Mahle

Luft filter

Mange store bil- og motorcykelproducenter stoler på MAHLE's ekspertise til luftfiltre – og med god grund: motorydelse, drejningsmoment, lavt forbrug og minimale emissioner kræver velfiltreret luft. Og vores cellulose (papir) filtre, plastik non-wovens eller en kombination af begge kan fange næsten alt. De fanger op til 99,98 % af giftigt støv, sod og dækpartikler. De fineste filtre fanger næsten alle partikler større end 3 µm. Dette betyder, at MAHLE luftfiltre forhindrer for tidligt slid på ventiler, cylinderoverflader, stempelringe, lejer og andre motorkomponenter. Men vær forsigtig: For at filtrene skal fungere perfekt, skal de udskiftes med de intervaller, som bilproducenten har foreskrevet.

For at beskytte filtrene mod fugt er indsugningsåbningen designet til at holde vand væk fra filterelementet så meget som muligt. Hvis fugt alligevel når filteret, har vi tilføjet endnu et lag beskyttelse. Vores filterpapir er imprægneret med en speciel syntetisk harpiks, der øger filterindsatsens modstandsdygtighed over for vand og kemikalier. Limperler på bagsiden af ​​folderne hjælper filterelementerne med at bevare deres form.

Oliefilter

MAHLE har længe fremstillet oliefiltre af høj kvalitet til mange store bil- og motorcykelproducenter- og selvfølgelig producerer de samme maskiner identiske filtre til eftermarkedet. Dette høje kvalitetsniveau har klare fordele: det sikrer pålidelig funktion, god motorbeskyttelse og tilfredse kunder. Mangfoldigheden af typer er dog konstant stigende, da nye motorarkitekturer tillader mindre og mindre plads i motorrummet. Anvendelsesområder spænder fra benzin- og dieselmotorer til personbiler og erhvervskøretøjer til motorcykler og små motorer. Fordi optimal smøring af lejerne er ekstremt kritisk i alle disse motorer, kræver alle køretøjsfabrikanter, at oliefiltre udskiftes regelmæssigt.

Brændstoffilter

Brændstoffiltre i original udstyrskvalitet fra MAHLE betaler sig på alle måder: på kort sigt med rimelige marginer, og på lang sigt med tilfredse kunder. Disse filtre er på arbejde i personbiler, busser, erhvervskøretøjer, slæbebåde, gravemaskiner og hjullæssere. Fordi moderne indsprøjtningsmotorer krævede ekstremt rene og homogene brændstoffer - leveret med så lidt pulsering som muligt. Men vand og små fremmedlegemer kommer ind i brændstoffet under produktion og transport. Dette kan få motoren til at tænde forkert og stoppe. Da det er ekstremt vigtigt, at brændstoffilteret fungerer perfekt, anbefaler alle bil- og motorfabrikanter regelmæssig udskiftning med foreskrevne intervaller.

Du finder herunder en samling af MAHLE produkter som vi fører her på Onlineparts.dk