Søg
Filters

Mekanisk bremselyskontakt

En mekanisk bremselyskontakt er en vigtig komponent på en motorcykel for at sikre korrekt funktion af bremselyset. Hos os finder du mekaniske bremselyskontakter fra kvalitetsmærker som Magura, fjederkontakt og som stopkontakt.

Magura er kendt for at producere højt ydende motorcykelkomponenter. Deres mekaniske bremselyskontakt er ingen undtagelse. Den er nem at montere og justere og giver en præcis signal til bremselyset hver gang, du bremser.

Fjederkontakt er en anden producent af mekaniske bremselyskontakter, der er kendt for deres pålidelighed. Deres produkter er robuste og slidstærke, hvilket er en vigtig faktor for motorcyklister, der udsætter deres cykler for hårde forhold.

Vi har også mekaniske bremselyskontakter i form af stopkontakter. Disse kontakter er nemme at montere og giver en pålidelig signal til bremselyset, når bremsen bruges.

Uanset hvilken type mekanisk bremselyskontakt du har brug for, kan du stole på os for høj kvalitet og pålidelige produkter. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder de bedst mulige produkter og altid tilbyde enestående kundeservice. Så sørg for at have en mekanisk bremselyskontakt fra os for maksimal sikkerhed og pålidelighed på din motorcykel.

Bremselysafbryder Stoplygtekontakt JMP

705.40.75
103,00 kr.

Bremselyskontakt ID

145.51.61
306,00 kr.

Bremselyskontakt Stop

145.47.92
203,00 kr.

Loading...