Søg
Filters

Oliefilter

Oliefiltret er en vigtig del på din MC motor, da oliefiltret er med til at holde motorolien ren og fin. Brug vores søgefelt til at finde et MC oliefilter til netop din motorcykel model. Typisk har vi forskellige modeller, men gældende for dem alle er at det er god kvallitet som vi står inde for.

Hvornår og hvordan skifter man motorolie og oliefilter?

Man skal forvente at skulle skifte olie og oliefilter for ca hver 10.000 km på en Motorcykel. Det kan variere så kig gerne i din MC manual.

Ved du ikke hvorlangt du skal køre i den kommende sæsson, kan det være en god ide at skifte olie og filter inden det går løs, så du ved at olien er frisk. Det er god skik at skifte olie og filter samtidigt, da nyt olie som skal igennem et beskidt oliefilter er synd og skam.

Kan jeg selv skifte oliefilter?

Naturligvis kan du selv skifte oliefilter på din motorcykel. Husk at købe olie, oliefilter, en oliefilter tang som passer til dit oliefilter og en magnetisk bundprop.

Over tid kan der nemlig samlet små metalspåner og dette hjælper en magnetisk buundprop med at fange, så de ikke suser videre rundt i motoren.

Loading...