Søg
Filters

Sikkerhedsveste

Gør sikkerheden til en prioritet uden at gå på kompromis med komfort og stil. Vores udvalg af sikkerhedsveste sikrer, at du og din familie er godt beskyttet og synlige på vejen, hvad enten I er på cykeltur, motorcykeltur eller bare ude at gå en tur. Det er særligt vigtigt at nævne, at det er lovpligtigt at bære sikkerhedsvest, når man kører på MC i Tyskland. Derfor er det vigtigt at have en pålidelig sikkerhedsvest, der opfylder de nødvendige sikkerhedsstandarder.

 1. Børnevest Gul EN 1150:

  • Denne børnevest i gul sikrer, at dit barn er synligt selv i dårlige lysforhold. Veste opfylder EN 1150-standarden, som er en garanti for høj synlighed og sikkerhed.
 2. High Vis Safety Vest Yellow EN ISO 20471 (alternativ: 2982263):

  • Med denne vest opnås optimal synlighed takket være den lyse gule farve og refleksstriber. Vesten er certificeret efter EN ISO 20471-standarden, hvilket sikrer den højeste grad af synlighed og sikkerhed.
 3. Gul Advarselvest JMP EN ISO 20471:

  • En anden pålidelig mulighed for at forblive synlig og sikker. Denne vest er også certificeret til EN ISO 20471 og er en god investering i din sikkerhed på vejen.
 4. LED Vest Range:

  • Vores LED veste kommer i forskellige størrelser for at sikre en god pasform til både voksne og børn:
   • LED Vest Large L/XL ERW Easypix Streetglow: Denne LED-vest sikrer, at du er synlig fra alle vinkler, selv i mørke, takket være de indbyggede LED-lys.
   • LED Vest Størrelse L / XL ERW Easypix Streetglow: Tilbyder samme fantastiske LED-belysning og sikkerhed i en anden størrelse.
   • LED Vest Large S/M Child Easypix Streetglow: Perfekt til børn og unge, denne LED-vest holder dem synlige og sikre på vejen.
   • LED Vest Størrelse S / M. Børn Easypix Streetglow: En mindre størrelse, der sikrer, at selv de mindste familiemedlemmer er godt beskyttet og synlige.

Investér i sikkerhed og synlighed med vores udvalg af sikkerhedsveste, der opfylder de strengeste sikkerhedsstandarder og er tilgængelige i en række størrelser for at sikre en perfekt pasform til alle familiemedlemmer.

Børnevest gul EN 1150

298.22.60
37,00 kr.

Gul advarselvest JMP EN ISO 20471

298.22.64
37,00 kr.

LED Vest Størrelse L / XL ERW Easypix Streetglow

298.00.80
477,00 kr.

LED Vest Størrelse S / M. Børn Easypix Streetglow

298.00.79
343,00 kr.

Loading...