Søg
Filters

Bremser

Motorcykelbremser, dele og tilbehør

Her finder du et stort udvalg bremser dele og andet tilbehør til motorcykel bremser såsom bremseklodser og skiver, kabler samt bremsevæske.

 

Vedligehold af bremser

Bremserne er noget som bare SKAL virke. Hos os finder du alle dele som du skal bruge for at sikre at dine bremser virker sikkert, virksomt og effektivt.

 

Stort udvalg til forskellige motorcykler

Du finder motorcykel bremsedele m.m til mange forskellige mærker og modeller. Prøv vores søgefunktion til at filtrere bremser netop til din motorcykel model og årgang.

 

Hvordan ved jeg at min bremseskive skal skiftes?

På bremseskiven er trykt et minimumsmål, som man aldrig må komme under. Nærmer man sig dette minimumsmål er det tid at skifte skiven. 
Man kan måle tykkelsen af bremseskivem med skydelære eller micrometerskrue.

hvis du ved service af dine bremseskiver finder dybe ridser, revner og andre uregelmæssigheder, så er det tid at skifte, bremseskiver på motorcyklen.

Husk at skifte bremseklodser når du skifter skiven.

 

Hvornår skal jeg skifte bremseklodser?

Man skal huske at skifte bremseklodser før de her helt nedslidte. På langt de fleste bremseklodser er der i dag en slidindikator angivet på bremseklodserne, når man når ned til denne er det tid at skifte. Er er ikke en slidindikator så er det vigtigt man skifter før der nåes ned til stålet, da det vil kunne ødelægge skiven. Husk altid at skifte bremsekoldser når man skifter skiven.
Husk også at skifte bremse væske en gang om året.

Når der er skiftet bremsekloder og skiver skal disse køres til. Det er vigtigt at der ikke bremses hårdt de første 100-200 km efter der er skiftet bremseklodser og skiver på motorcyklen.
Hvis bremserneskiverne bliver for varme under tilkørsel, kan de ricikere at blive skæve. 

Det er god skik at rense bremsekaliber for støv mindst en gang om året, for at bremsestemplerne ikke sætter sig fast over tid.

Støvtætninger/mancetter, bør man efterse for revner, hver gang man laver service på motorcykelen og på sine mc bremser.

Abs Sensor

781.00.19
kr. 803,00

Loading...